Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Fidiation is opgericht door Quintus Stokvis. Quintus studeerde fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt meer dan 35 jaar in de fiscale praktijk als adviseur en docent aan diverse instellingen van hoger onderwijs. Daarnaast volgde Quintus de opleiding tot mediator en de vierjarige opleiding tot professioneel coach.

Als fiscalist werkte Quintus jarenlang in de accountancy voor (middel)grote ondernemingen als specialist in de problematiek van de directeur aandeelhouder zowel zakelijk als privé.

Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ging Quintus beseffen dat conflicten onvermijdelijk zijn. Soms zijn conflicten het startpunten voor belangrijke verbetering in de bedrijfsvoering, soms moeten conflicten zo snel mogelijk opgelost worden. Door bemiddeling of arbitrage kunnen ondernemers zelf hun uitkomsten bepalen, dat levert bijna altijd de beste resultaten op.

Voor family mediation en arbeidsmediation werken we graag samen met de specialisten van Stokvis Mediation. www.stokvis-mediation.nl