Leve de liefde

Leve de liefde

Ik werd door Anoeska van Stokvis Mediation gevraagd om mee te doen met een ingewikkelde echtscheiding. Door snel betrokken te zijn zou ik fiscale en financiële problemen kunnen voorkomen voordat er definitieve keuzen waren gemaakt.

Na het eerste gesprek twijfelden we allebei sterk of deze mensen echt zonder elkaar wilden. Ze waren het eens dat een aantal aspecten in hun relatie slecht verliepen maar naar ons gevoel zouden die zaken best opgelost kunnen worden.

Tijdens het tweede gesprek kwamen de klanten zelf met de twijfel of scheiden wel zo’n goed idee was. De mediationvraag veranderde: Kunnen we samen onze problemen oplossen zodat wij weer verder kunnen.

Om dit voor elkaar te krijgen met een voldoende stabiele basis hadden we nog 3 gesprekken nodig.

Bij het afscheid lieten we twee blije en gelukkige mensen achter……..

Natuurlijk sta ik altijd klaar om voor mensen het fiscaal en financieel maximale eruit te halen, maar dit soort mediations zijn de kers op de taart. Als de liefde hervonden wordt en ik heb er een kleine bijdrage aan mogen leveren, dan is dat mooier dan welk slim fiscaal advies ook: zeker in de lente!

www.stokvis-mediation.nl

 

Comments are closed.